Oferte Last Minute
(Feb 29, 2020)
Ski în Austria, în catonamentele campionilor Cupei Mondiale! Detalii la tel. 0268 47 40 10 si 0755565117
   |   

Cautare

Ktreisen

Destinatii



Excursii opţionale Costa Brava

PDF Imprimare Email

 

1. Barcelona lui Gaudi
În aceasta excursie vom vizita cele mai importante lucrări ale lui Andoni Gaudi, artistul care şi-a pus într-un mod atât de spectaculos amprenta asupra Barcelonei. Vom vizita: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Ne va ramane timp şi pentru cumpărături pe Rambla, celebra artera a capitalei Cataluniei. Se pot vizita în zona si Plaza del Rei, statuia lui Cristofor Columb, Acvariul, portul şi  Muzeul Maritim. După pauză, turul continuă cu Arcul de Triumf, Citadella, Plaza Spania, iar în final vom face un popas pe Montjuic.


2. Principatul Andorra
Vom avea prilejul să vizităm Principatul Andorra, minusculul stat european din Munţii Pirinei. Cu această ocazie vom avea şansa să vizitam o altă ţară a Europei în aceeaş i zi. Doritorii vor putea face cumpărături la preţuri atractive, pentru că în Andorra funcţionează un sistem economic care presupune scutirea totală de  taxe. Vom avea la dispoziţie suficient timp pentru a explora pe îndelete La Vella, capitala Andorrei.

Paşaportul este obligatoriu în cazul în care doriţi să participaţi la această excursie.

3. Lumea lui Dali si Girona
Vom avea la dispozitie o zi întreagă în care vom vizita Figueres pentru a face o incursiune în fascinantul univers al celebrului Salvador Dali. Vom vizita Muzeul Dali, cel mai original muzeu din Catalonia dar şi   un important ansamblu suprarealist. Ne continuăm drumul cu o vizita la Girona, un oraş istoric fermecător, situat la aproximativ 100 km nord de Barcelona.

4. Barcelona by night şi cină cu spectacol flamenco
Vom efectua un tur de seară al Barcelonei în care vom putea admira spectacolul de sunet şi lumină de la Fântâna Magică. Vom petrece o seară de neuitat cu o cină tipic mediteraneană şi un energic şi năucitor spectacol flamenco. Se spune că acest stil muzical, împreună cu dansul care îl acompaniază, sunt adevăratele chei către sufletul şi ritmurile Spaniei. Ritmul muzicii, mişcările pasionale ale dansatorilor şi sunetul inconfundabil al castanietelor ne vor rămâne în suflet mult timp după terminarea acestui spectacol!

5. Montserrat
Excursie opţională la Montserrat, parte esenţială a Cataluniei şi un centru spiritual important. Timp liber pentru vizitarea basilicii. În mănăstire se află Moreneta, statuia făcătoare de minuni a Fecioarei Negre. Legenda spune că Statuia Fecioarei Negre a fost găsită de nişte călugări benedictini care. neputând să o mute au hotărât să construiască mănăstirea în jurul ei. Opţional vom putea face o urcare cu funicularul pe vârful muntelui sau vom putea vizita muzeul mănăstirii.

6. Noapte la castelul medieval
Vom vizita castelul medieval Palafolls.
Aşezat într-o poziţie strategică, castelul a fost construit pentru a controla drumul, care trecea de-a lungul coastei, de la Girona la Barcelona. Vom fi întâmpinaţi în sala mare a castelului de către însuşi contele şi soţia sa, cu care se vor putea face poze, iar apoi vom fi poftiţi în sala unde se va servi cina. În timp ce ne vom delecta cu mâncarea gustoasă, cavalerii castelului ne vor distra cu dueluri şi numere de echitaţie  . Acum vom avea prilejul să vedem cum mânuiesc adevaraţii maestri săbiile, scuturile şi macetele. După cină vom coborî în sala de bal a castelului, pentru a dansa pe muzică live. Cu siguranţă va fi o seară pe care nu o vom uita uşor!

 
top